Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
a moj synus ssie smoczka i mu pasuje nie ssie ciagle tylko wtedy jak chce i jak jest marudny.. a co myslicie dziewczyny o chodzikach/???????????/ uzywacie???????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ola,ja sie przyznaje,ze oprocz prezentow ,to nic w kierunku swiat nie robie Po prostu bedziemy u rodzicow w Polsce. Po za tym Julka i tak by mi nic nie dala zrobic. To moja mala przylepka Ciesze sie na Wigilie. Moze w koncu cos zjem. Bo ostatnie 2 lata,to nie bylo mi dane cieszyc sie dobrym jedzonkiem. 2 lata temu mialam grype zoladkowa a rok temu bylam w 8 tygodniu ciazy. I nici z jedzenia Moze w tym roku sie uda
Co do chodzikow,to ja Julce nie kupie. Chodziki zburzaja proces nauki chodzenia i w ogole maja zly wplyw na postawe dziecka. Ale oczywiscie to jest moja opinia i moja decyzja. Kazdy musi sam wybrac co jest dla jego dziecka najlepsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
jezeli chodzi o chodzik to ja dla mojego synka nie kupowalam i dla oliwii teraz tez nie kupie napewno.tez duzo czytalam na ten temat-nie jest to zbyt zdrowe dla dziecka ktore w gruncie rzeczy jeszcze fizycznie nie jest przygotowane do chodzenia(bo chodzik kupuje sie zeby jeszcze nie chodzace dziecko w jakis sposob poruszalo sie po domu).znam jednak ludzi ktorzy kupili chodzik i ich dziecku nic nie jest-kazdy robi jak uwaza-ja bynajmniej tak jak Aga nie kupie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
U nas smok jest przyjmowany chetnie, ale nie chce małej dawać, bo to po pierwsze za wczesnie, po drugie niekoniecznie najlepsze rozwiazanie...
Aga, zdaje sie ze Ty pisalas wczesniej, ze Twoja Jula to przylepa - u nas to samo, jak tylko Ie odkladam do lozeczka jest ryk - wyjmuje i trzymam na rekach - jest cala szczesliwa i natychmiast usypia. Najgorzej jest wieczorem, bo mi sie serce kraje jak ja wkladam do lozeczka na spanie a ona placze i placze i placze.. wyjmuje ja zasypia na rekach, odkladam i natychmiast sie budzi! Potrafi to trwac nawet 2 godziny Zal mi maluszka strasznie jest - czy Twoja Jula tez tak miala?

U nas swieta norwesko- polskie - Wigilia u tesciow, a 1 dzien polski u nas, na szczescie zadania kuchenne przejela moja mama i tata, ja tylko, jesli Idas pozwoli, bede podkuchenna

Marzenie - jak tam forma przed godzina zero?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Co do porodu z mężęm na mojego chyba nie mam co liczyc chociaz kto wie poczatkowo mowil ze nie chce bo nie bedzie mogl patrzec jak bardzo cierpie ale ostatnio stwierdzil ze moze ze mna pojdzie ale bedzie grzecznie siedziec przy mojej glowie bo nie chce na to wszystko tam patrzec co sie dzieje....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,Julka ma tak caly czas. Czasami zasypia sama ale przewaznie albo przy cycu albo na rekach. No coz. Nie umiem tak jak Ty, zostawic zeby plakala. Ale nie przeszkadza mi to jakos. Jak trzeba to nosze i przytulam ile chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
mowicie o przylepkach moja Milenka jest taka sama tym bardziej w tym tygodniu wlasnie jest godzina 4.27 a moje dziecko nie spi masakra jakas a dodam ze calymi dniami nie spi czasem sie zdrzemnie ale tylko na rekach i to jest tyle;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,skad ja to znam Julka od 2 dni zasypia okolo 12 w nocy i 6.30 juz nie spi. Ale w dzien spi mi troche. 2 razy po okolo 30 minut i 1 raz okolo 2. 5 godzin. Wiec nie jest tak zle. Ale i tak jestem zmeczona. I coraz bardziej to widac po mnie. 4 miesiace bez przespanej calej nocy odbija sie na twarzy. Pod oczami to mi sie juz chyba wszystko zapadlo i zsinialo na dodatek Ciesze sie,ze jade do Polski. Wyspie sie chociaz. Tesciowa albo moja mama beda Julke nosic z rana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ja jeszcze dziecka nie mam a juz since od niewyspania sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
no witam dziewczyny
widze malenstwa daja popalic
a czy ktoras probowala uspac mala na rekach w kocyku ,a potem polozyc malenstwo w lozeczku a kolo buzki swoja bluzke? bo tu niechodzi o wasze rece tylko chyba o to ze kladac je do lozeczka ono jest zimne, poto kocyk w ktorym zasypia i nieczuje waszego zapachu poto wasz koszulka ja tak robilam ze srednia corka jak sie urodzila ,moze troche ja oszukiwalam ale dzialalo zawinieta w kocyku przykrywalam lekko kolderka i spala
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok